Wie zijn wij?

Wij zijn een jong en gedreven tandartskoppel met een passie voor het vak.

Helena Desnijder

Helena Desnijder is geboren en getogen in Harelbeke en ziet haar droom vervuld om in haar thuisstad een praktijk te starten. Helena studeerde af als Master of Science in de Tandheelkunde aan de Ugent in 2016. In haar laatste jaar ontving ze de prijs ‘Hugo De Leye’.

Ze deed ervaring op in multidisciplinaire groepspraktijken in Kortrijk en Torhout. Ze maakte deel uit van het ‘Gerodent’-team, dat tandheelkundige zorgen verstrekt aan kwetsbare ouderen in woonzorgcentra. Helena heeft een voorliefde voor esthetische tandheelkunde, kindertandheelkunde en gerodontologie (tandheelkunde voor ouderen). Vakgebieden waarin zij zich verder blijft bekwamen en verdiepen.

Gilles D’Haese

Gilles D’haese is afkomstig uit Wetteren en had al altijd de ambitie om zijn eigen praktijk uit te bouwen. Gilles studeerde net als Helena af als Master of Science in de Tandheelkunde aan de Ugent in 2016.

Hij deed ervaring op in groepspraktijken in Gent en Torhout, en was ook werkzaam bij Gerodent. De combinatie van werken in zowel een klinische setting als in groepspraktijken met aanwezigheid van specialisten maakten het mogelijk voor Gilles om veel ervaring en kennis op te doen in verschillende tandheelkundige disciplines.

Gilles is een algemeen tandarts, die een zo breed mogelijk scala aan behandelingen kan aanbieden aan zijn patiënten. Endodontie, kroon- en brugwerk en prothetiek dragen zijn voorkeur weg.